Селекцията на „Герена“ е в ход! Левски започва офанзива за опитен боец

Левски Верея (6) Герена Публика

Опитният футболист на Царско село Мартин Кавдански е сред вариантите за летни попълнения на Левски, твърди Блиц. На „Герена“ поглеждат към 34-годишния централен защитник, който е юноша на клуба. Треньорският щаб на „сините“ начело със Славиша Стоянович се оглежда за нови попълнения в отбраната след зачестилите разочароващи представяния на настоящите футболисти в ариергарда. Снощи Левски падна тежко от шампиона Лудогорец (0:3 у дома) и остана на деветото място в класирането.

Снажният Мартин Кавдански е един от най-добрите в Царско село, откакто акостира в тима през миналия сезон. Договорът му с клуба изтича в края на настоящия сезон и така той може да премине на „Герена“ като свободен агент. Освен това Кавдански е закърмен с идеята „Левски“, след като е юноша на клуба. Защитникът обаче няма официален мач за мъжкия отбор.

Кавдански проби в големия футбол във Франция, където игра за Метц. След това носи екипите на Славия, Локомотив (Мездра), Берое, Локомотив (Пловдив), Черноморец (Бургас), Шкендия, Марек, Тирана, Клермон и Ботев (Враца).

През този сезон Кавдански впечатлява не само със стабилни игри в защита, а и с това, че отбеляза няколко попадения. Опитният боец дори наказа и Левски, носейки точката на Царско село – 2:2 срещу „сините“ през декември. След това вкара и при хикса с Лудогорец (1:1) на 20 март. Кавдански се разписа в още два мача от Еfbet Лига – при победата с 4:3 над Монтана и при загубата с 1:2 от Ботев (Враца).

На „Герена“ в момента разчитат в центъра на защитата на Живко Атанасов и Георги Александров, а другите опции – Начо Монсалве и Ребин Сулака, продължават да лекуват контузии. Не е изключено „сините“ да се разделят с някой от споменатите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ