Студен душ за ЦСКА! Царско село нокаутира армейците, реферът изгони Занев

царско_село_цска

ЦСКА записа изненадваща загуба в Първа лига. Армейците отстъпиха с 1:2 при гостуването си на Царско село. Димитър Костадинов откри резултата за домакините с гол от дузпа в 8-ата минута. Петър Занев изкара втори жълт картон и бе изгонен в 34-ата минута. Бисмарк Чарлс изравни резултата в 75-ата минута. В последната минута на редовното време Реян Даскалов донесе победата за Царско село.

Играчите на Царско село започнаха по-силно мача и притиснаха съперника си. По-активните действия на играчите на Антони Здравков доведоха и до откриване на резултата в 8-ата минута. Петър Занев извърши нарушение срещу Димитър Костадинов в наказателното поле на ЦСКА и реферът Гидженов отсъди дузпа. Зад топката застана Димитър Костадинов, който с удар тип „паненка“ откри резултата – 1:0.

В 24-ата минута дойде първият удар за „червените“. Това беше амбициозен опит на Жорди Кайседо, който шутира от далечно разстояние, но прекралено слабо, за да затрудни Пласид.

В 34-ата минута положението за ЦСКА стана още по-тежко, след като реферът Гидженов изгони капитана на червените Петър Занев. След група грешка на ЦСКА при разиграването на топката, Ален Стеванович открадна топката и напредна към наказателното поле. Занев го фаулира, а реферът му показа втори жълт и респективно червен картон.

Стартът на второто полувреме на „Арена Царско село“ не видя нещо особено в игрово естество, като гостите не успяха да притеснят по някакъв начин своя съперник. Първият шанс за гол пред ЦСКА дойде в 66-ата минута. Тогава се стигна до опасен изстрел на Пламен Гълъбов след ъгловия удар, но топката се отби в рамото на Луис Педро и отиде в корнер.

Четвърт час преди края на редовното време ЦСКА изравни резултата. Греъм Кери достави топката след центриране от фаул в наказателното поле на „царете“, а резервата Чарлс се извиси и с глава матира Пласид – 1:1.

В последната минута на мача Реян Даскалов със силен шут от 25 метра не остави никакви шансове на Бусато.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ