Титуляр на ЦСКА се размина с операция! Любо Пенев разкри какво е важно за възстановяването му

Любо Пенев, ЦСКА

Дефанзивният полузащитник на ЦСКА Жеферсон няма да се подлага на операция и има шанс да играе в решителните мачове за тима следващия месец, включително финала за купата срещу Арда на 19 май, пише „Тема спорт“. 26-годишният бразилец е получил контузия в полуфинала-реванш срещу Лудогорец.

Информациите бяха за скъсана връзка на лявото коляно, което автоматично означаваше, че халфът е аут поне до края на сезона. Първоначалните прогнози обаче не са се оправдали, а повторните медицински прегледи, които са му направени, са показали, че Жеферсон не се нуждае от хирургична интервенция. Надеждите са, че той ще може да се завърне в игра още в началото на месец май.

„Много скоро ще разполагам с всички футболисти. Жеферсон не е толкова зле. Усмихва се, това е положителна енергия, тя ще помогне за бързото възстановяване“, коментира наставникът Любо Пенев, който няма да може да разчита на бразилеца най-малко в предстоящите три мача – срещу Царско село, Монтана и Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ