Арда ще слага край на лошата си серия в Първа лига, Берое ще търси победата в Кърджали

арда

Арда приема Берое в сблъсък от 24-ия кръг на Първа лига. Двата тима, които са залепени в класирането, ще играят повече за реномето си, отколкото за нещо друго. Домакините вече са си гарантирали място в топ 6 и в шампионския плейоф, докато гостите още не са се свършили работата на теория, но дори и равенство днес ще им бъде достатъчно.

В Арда има леко притеснение от формата на отбора в първенството напоследък. Тимът няма победа вече три кръга, като през това време записа две загуби и едно реми. В Кърджали се надяват тази лоша серия да свърши днес и отборът да се върне на победния път.

При старозагорци също има леко напрежение. Тимът не се представя на нужното ниво и записа 1 победа, 1 равенство и 4 загуби в последните си 6 мача във всички турнири. Все по-усилено се говори, че столът на треньора Димитър Димитров се клати, така че той има нужда от добро представяне и позитивен резултат, за да си върне доверието на шефовете.

Домакините не могат да разчитат в този мач на Атанасов, Панев и Делев. Така треньорът Киров вероятно ще заложи на Караджов пад рамката и Лозев, Петков, Крумов и Желев в защита. Мартинов и Котев ще са дефанзивните халфове, а Руменов ще действа като плеймейкър. Георгиев и Тилев ще оперират по крилата, а Йорданов ще е на върха на атаката.

Гостите също имат своите проблеми. Перниш и Маринов са в лазарета, а Стефанов е наказан. Така Херо се очаква да пусне в игра Ганев на вратата и триото Цветков, Мезаг и Ангелов в отбрана. Али и Василев ще са на двете крила, а Минчев и Какута ще действат в средата на терена. Конте ще играе в ролята на плеймейкър, а Фол и Камбуров ще действат на в предни позиции.

Вероятни състави:

АРДА: Караджов, Лозев, Петков, Крумов, Желев, Мартинов, Котев, Тилев, Руменов, Георгиев, Йорданов

БЕРОЕ: Ганев, Цветков, Мезаг, Ангелов, Али, Макута, Минчев, Василев, Конте, Фол, Камбуров


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ