Гредата спаси ЦЕКА 1948 от загуба срещу Черно море

цека1948_черно_море

ЦЕКА 1948 и Черно море завършиха 0:0 в мача си от 24-ия кръг на Първа лига на Националния стадион „Васил Левски“. Гостите бяха по-активни в търсенето на гола, но веднъж и гредата се оказа верен помощник на Даниел Наумов. Така двата тима поделиха по точка и разликата между тях в класирането се запази.

Гостите първи имаха шанс за нещо опасно пред противниковата врата, но в 8-ата минута Пабло Гарсия шутира от пряк свободен удар право в стената. „Моряците“ продължиха да бъдат по-активни и в 20-ата минута Гарсия пробва изненадващ удар от далечна дистанция, но Наумов хвана топката.

В 29-ата минута Родриго центрира в наказателното поле на ЦСКА 1948, а Владко Дробаров отправи удар с глава, но топката рикошира от играч на домакините и излезе в нов корнер. Секунди по-късно Родриго се озова сам срещу Наубов, но се оплете в собствените си финтове и топката излезе в аут.

Домакините създадоха чиста голова възможност в 42-ата минута, когато Васил Шопов сложи топката на главата на Серкан Юсеин, който обаче не успя да я насочи добре и я прати в аут. Две минути след това Файсел Касми пусна чудесен пас към Леандро Андраре, който овладя много добре топката на границата на наказателното поле и веднага шутира, но Наумов спаси удара му с крак.

След почивката темпото на игра спадна още повече, но въпреки това гостите продължиха да търсят гола по-активно и в 66-ата минута можеше да поведат, но след удара на Пабло Гарсия топката се отби в напречната греда.

Десет минути по-късно Лазар Марин пробва късмета си от малък ъгъл, но Владко Дробаров обаче застана на пътя на топката и я блокира. До края на мача Пабло Гарсия от гостите на два пъти имаше шанс да стигне до попадение, но в първия случай не намери целта, а след това Даниел Наумов хвана топката.

След равенството ЦЕКА 1948 остава на шестата позиция с 35 точки. Черно море е седми с 31 точки.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ