Етър не успя да пречупи Ботев (Враца)! Гредите на два пъти спряха болярите

етър

Етър не успя да победи Ботев (Враца) на ст. „Ивайло“ в мач от 24-ия кръг на Първа лига. Тимът на Александър Томаш пропусна куп положения, удари две греди, но така и не успя да стигне до трите точки. Двата тима се борят всячески за оцеляването си в елита. Етър е първи под чертата с 21 точки.Домакините можеха да поведат още в петата минута. Ловре Кнежевич получи подаване от Преслав Боруков и влезе в наказателното поле. От аутлинията той върна към Меси Мезу, който опита удар, но Красимир Костов спаси.

Домакините имаха нов шанс да се разпишат в 20-ата минута. След центриране от дясно Ловре Кнежевич опита удар с глава, но топката прелетя над напречната греда.

В 36-ата футболистите на Ботев Враца имаха претенции за дузпа. След рикошет топката се удари в ръката на Мариян Иванов. Съдията Никола Попов обаче прецени, че няма основания да посочи бялата точка. На повторенията също се видя, че ръката на Иванов е прилепена до тялото и той не играе умишлено с топката.

Ботев Вр започна по-активно второто полувреме. В 56-ата минута удар на Атанас Зехиров не намери очертанията на вратата на Христо Иванов.

Ботев бе много близо до гол в 62-ата минута. Даниел Генов получи добра топка по дясното крило и подаде към Петър Атанасов, който бе в непосредствена близост до вратата на домакините, но Здравко Димитров се намеси и успя избие.

Малко по-късно Домовчийски се оказа на добра позиция в наказателното поле. Ударът му обаче бе доста слаб и бе уловен от Христо Иванов. В 70-ата минута Етър можеше да поведе в резултата. След разбъркване в наказателното поле топката достигна до Симеон Мечев. Той стреля по диагонала, но топката срещна напречната греда. Преслав Боруков опита да я добави в мрежата, но бранител на Ботев се намеси.

Само 60 секунди по-късно отново гредата спаси гостите. Преслав Боруков напредна опасно и стреля от границата на наказателното поле.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ