Новата шефка в ЦСКА: Имам големи амбиции и цели! Ще покажа, че жените имат място във футбола

ива уорън

От вчера ЦСКА има нов директор – това е бившият президент на Пирин (Благоевград) Ива Уорън. Тя потвърди пред Гонг новината и уточни, че ще заема поста на административен директор при „червените“.

„Радвам се, че отново съм във футбола. След работата в Пирин имах нужда от малко почивка, за да си взема глътка въздух и да събера сили за ново предизвикателство. Щастлива съм, че вече работя за най-големия клуб в България – ЦСКА и с работата си ще покажа, че жените имат място и в българския футбол“, заяви Уорън.

Тя отказа да разкрие как се е стигнало до нейното привличане на „Армията“, добавяйки, че следващата седмица от ЦСКА ще има пресконференция по тази тема.

„Имам големи амбиции и цели. Ще помагам на всички отдели в клуба, които имат нужда. Силата ми е в маркетинга и стратегията, но мога да бъда полезна и в други неща“, добави Ива Уорън, която ще продължава да изпълнява функциите си и на председател на Комисията по женски футбол в БФС.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ