ЕКСКЛУЗИВНО! Бунт за пари в Левски, футболистите се оплакват във ФИФА

Левски, Наско Сираков

Бунт за пари избухна в Левски. Финансовата криза на „Герена“,, заради която заплатите се бавят с месеци, е предизвикала част от футболистите на тима да се оплачат във ФИФА, твърдят „Дарик“ и „Блиц“.

Въпросните играчи на „сините“ са написали писма до световната футболна централа, в което се обявили, че не са взимали нито един лев от началото на годината. До момента задълженията на Левски са за три месеца, а след 20 април ще станат четири.

Принципно клубът дължи пари и на български футболисти, както и на служители и тренори в ДЮШ. Нашенците обаче на този етап влизат в положенигането на ръководството. При чужденците обаче нещата не стоят така. Твърди се, че само трима от легионерите, които към днешна дата на „Герена“ са осем, не са се оплакали от забавените пари. Сред тях са Драган Михайлович и Звонимир Никулич. Онзи ден Тити Папазов обяви, че чужденците проявяват разбиране и няма инадикации някой да иска да си тръгне заради неизплатени заплати.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ