Хубчев и помощник на Хайдук изгледаха победата на Славия

Славия Илвес (3)

Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев бе в ложите на националния стадион и изгледа на живо реванша между Славия и Илвес Тампере. Както е известно, след малко повече от месец той трябва да обяви повиквателните си за началото на новия турнир на УЕФА Лига на нациите. България започва с гостуване на Словения на 6 септември и домакинство на Норвегия три дни по-късно. До него седеше селекционерът на юношеския национален тим до 19 г. и бъдещ такъв на младежите Ангел Стойков.

Както е известно, Славия залага на много млади български футболисти. Членът на Изпълкома и отговорник за юношеския футбол Емил Костадинов също бе на „Васил Левски“. Той пътува с белите и във Финландия. Да разузнава бъдещия си съперник бе дошъл човек от щаба на Хайдук Сплит. Това бе помощник-треньора на
хърватите Златко Башич, който чинно си водеше записки, които да предостави на старшията Желко Копич.

Спортен директор е известният бивш футболист на Динамо и италианските Киево, Перуджа, Дженоа, Лече, Аталанта и Виченца Саша Бйеланович.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ