Любо провери състоянието на играчите на ЦСКА с двустранна игра

Любо Пенев, ЦСКА

Седмица преди първия полуфинал за купата срещу Лудогорец Любослав Пенев проведе генералната репетиция на ЦСКА за сблъсъка с разградчани на „Армията“. Поради липсата на време за организиране на контрола Ел Голеадор направи двустранна игра между всички налични футболисти на тима. Отсъстваха единствено капитанът Петър Занев и Георги Йомов, които са с националния отбор.

Учебната среща се е провела в две полувремена по 40 минути и е завършила наравно 1:1. За червените, които са били потенциалните титуляри, точен е бил еквадорският таран Жорди Кайседо, а за белите голът е дело на Федерико Варела.

Аржентинецът с испански паспорт до неотдавна се възстановяваше от вирусно заболяване и не е отбелязвал попадение в трите си официални срещи за ЦСКА, нито в контролите. Мачът е протекъл при високо темпо и интензитет, като всеки от играчите е опитал да се докаже пред новия треньор.

Днес Любо Пенев е дал почивен ден на отбора. От утре в абсолютно пълен състав след завръщането на Занев и Йомов започва целенасочената подготовка за първия двубой с Лудогорец на 7 април от 19:30 часа на „Армията“.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ