Любимец на Сектор Г проговори за рокадата в ЦСКА: Дано оставят Любо да работи

Стойко Сакалиев

Бившият играч на ЦСКА и настоящ треньор Стойко Сакалиев беше гост в предаването „Домът на футбола“ в ефира на DIEMA SPORT. Той коментира треньорската смяна при „червените“ където на поста застана Любо Пенев.

„Изненадан съм от тази бърза смяна на Акрапович, доста изненадваща новина, той работи в отбора 3 месеца, няма как да дадем оценка на работата му, тъй като той не я свършил докрай. Намери мястото на Соу в атаката, започна той да реализира голове. Антов и Соу напуснаха клуба, започнаха трансфери на футболисти, които трудно се адаптираха в клуба. В началото и в Локомотив Пловдив Акрапович не тръгна много добре, но спечели две купи, доколкото до ЦСКА първо е несериозно, неговата смяна, несериозно е да се сменят треньорите така“, коментира Сакалиев.

„Може би е имал проблеми с играчите, при него има желязна дисциплина. Като фен на отбора не ми хареса схемата на игра, ЦСКА трябва да играе атакуващ футбол, поне с двама нападатели, футболът не е толкова атрактивен, трудно се бележат голове“, добави той.

„Любо Пенев е един добър треньор, разви се, надявам се да го оставят да работи, да покаже потенциала си като треньор“, каза Сакалиев по повод назначението на Любо Пенев на поста старши треньор на ЦСКА.

„Тази година ще е много трудно ЦСКА да спечели титлата, но за купата отборът има реални шансове. На ЦСКА щеше да бъде лесно ако беше само един мач, но Пенев със сигурност ще направи така, че да класира отбора напред. Чисто психологически е важно как ще въздейства на футболистите, как ще ги мотивира. Мисля си, че ще успее да класира отбора на финал“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ