Защитник е най-доволният от треньорската рокада в ЦСКА

ЦСКА - Берое, Греъм Кери, Иван Турицов, Стефано Белтраме

Има футболисти, които най-вероятно ще преживеят ренесанс под ръководството на Любо Пенев. Сред тях изпъква Иван Турицов. Именно той е човекът, когото Любо изненадващо върна от Ловеч през зимата на 2019 година, наложи в титулярния състав и младият играч стигна дори до националния отбор.

Логично е да се смята, че точно Турицов ще е първият избор за дясната зона на защитата, ако новият треньор наложи защита с четирима.

Може би Греъм Кери също ще бъде използва повече при Любо Пенев, въпреки че и това е спорно, тъй като договорът на ирландеца изтича в края на сезона и той сигурно няма да бъде подновен. При това положение няма голям смисъл той да бъде налаган постоянно, но е безспорно, че Кери е добър футболист, който може да помогне в някои от важните мачове до края на сезона. Дори само с умението си да изпълнява статични положения и да стреля отдалеч, което не е специалитет на по-голямата част от футболистите в Първа лига.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ