Разкриха щаба на Любо Пенев! Ето кои от екипа на Бруно остават в ЦСКА

Любослав Пенев Цска Левски 1

Ясен е щабът на Любо Пенев в ЦСКА. Помощници на новия треньор ще са Йордан Йорданов – Жан и Пабло Караско Гомес. С тях той работи и в Царско село, твърди Новспорт.

И двамата не за пръв път ще стъпят на „Армията“. Испанецът Гомес беше част от екипа на Любо при предишния му престой в ЦСКА – през 2019 година. Жан е бивш вратар на „червените“. Юношески и олимпийски национал на България. Димитър Пенев го привлича като треньор на вратарите в „армейския“ клуб, като в последствие, става неизменна част от щаба на Любо в клубните тимове и националния отбор. Специалист по подготовката на вратарите.

Все още не е ясно кои от помощниците на Бруно Акрапович ще останат. Пенев е в много добри отношения с Даниел Моралес. Кирил Динчев се справя отлично с физическата подготовка, а и е любимец на ръководството.

Целта пред новия екип е отстраняването на Лудогорец и спечелване на Купата на България. В първенството ЦСКА изостава на девет точки от шампионите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ