Манчини: Критиките към нас са пресилени! Ще направя 3-4 промени

Манчини

Селекционерът на Италия – Роберто Манчини, говори на официална пресконференция преди утрешния двубой с България. „Трикольорите“ посрещат италианците в 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

„Със сигурност ще направя смени в състава, утре ще преценя как се чувстват футболистите. Със сигурност ще има поне 3-4, но ще ги избера утре“, заяви Манчини.

„България винаги е имала силни футболисти, най-вероятно има и сега. В момента не преживява най-добрия си момент, има смяна на генерациите. Но нашата цел е да победим. Два пъти съм идвал да играя тук. Спомените са ми страхотни и се надявам утре вечер да бъде същото.“

„Мисля, че Белоти би дал свежест, но все още не съм избрал съставът. Италия никога не е побеждавала в България, това ме притеснява. Това показва, че мачовете винаги трябва да се играят при максимална концентрация. Истината е, че трябва да се вкарват голове. Отборът ни винаги е играл атакуващо, това не бе точно така в миналата среща, но аз разговарях с футболистите, обясних им ситуацията и мисля, че разбраха“, допълни специалистът.

„Критиките към нас са пресилени. През първата част играхме страхотно и можехме да вкараме много повече. Второто допуснахме грешки, но ми се струват твърде сериозни тези критики за един нормален мач. Нашият отбор продължава да се развива“, завърши Манчини.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ