Гочето е категоричен: ЦСКА загуби интерес към първенството, за дузпата трябваше да има ВАР

цска_радост

Бившият наставник на ЦСКА Георги Василев коментира представянето на ЦСКА срещу Берое в Стара Загора. Ето какво сподели Гочето пред “Тема Спорт”.

„От камбанарията на ЦСКА редица неща би трябвало да се обмислят и да се изкажат точно. След загубата в Стара Загора не всичко ще звучи приятно, но най-вече спортно-техническият щаб трябва да си направи преценката и да нанесе необходимите корекции. ЦСКА излезе с доста променен състав, което показва, че интересът към първенството вече е позагубен. Вниманието е насочено изцяло към Купата и затова и няколко основни фигури бяха съхранени от наказание за натрупани картони. Това се отрази на представянето, защото вътрешните връзки бяха нарушени. През второто полувреме ЦСКА показа по-добра игра, имаше повече интересни ходове напред, но всичко спираше пред вратата на Берое.

В ситуацията с дузпата трябваше да има ВАР, за да е обективно решението. Колкото и да са критични хората към системата, по-хубаво да я има, за да ги няма тези спорове сега или поне да са по-малко. Иначе появилият се в титулярния състав Турицов се представи добре в дефанзивен план. Може би трябва да отработи крайната фаза при отиграването в атака. Отляво Кери също участваше активно. Тиаго влезе като резерва и веднага освежи действията на отбора, отсъствието му от 11-те се усети. Берое се бяха групирали отлично – имаха един блок от играчи, които почти не минаваха центъра, и червените се блъскаха в този вал. Тяхното преодоляване се оказа много проблемно. Кайседо се стремеше да бъде винаги в „огъня“, да е решаващият играч, но оставаше изолиран от общата маса в нападение“, заяви Гочето.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ