Тони Здравков изчетка Акрапович: Не съм очаквал да ме подкрепи човек, с който не се познавам

антони_здравков

Бившият вече треньор на Ботев Враца – Антони Здравков останал изумен от Бруно Акрапович, който го засипа с похвали след победата на „червените“ с 1:0 над Етър. Според босненеца Здравков е един от най-качествените треньори у нас и е успял да изгради ново лице на врачани.

„Не съм очаквал подкрепа от колеги, още по-малко от Акрапович. Та ние дори не се познаваме. Като изключим поздравите преди и след мач, други думи не сме разменяли. Затова останах приятно изненадан от коментара му и го приемам като страхотна професионална подкрепа“, призна Здравков пред Гонг.

Той добави, че е имал чудесни моменти в Ботев Враца в продължение на 1 г. и 4 месеца и се надява отборът да запази мястото си в елита.

„В последните 10 мача играхме слабо единствено срещу Царско село, но за съжаление спечелихме само в Монтана. Головете са най-важното нещо във футбола, а при нас липсваха и това е причината за слабите резултати“, обобщи Здравков, който иска да си почине до лятото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ