Добруджа с ударно подсилване в Суперлигата по волейбол

01jpg

Ударно подсилване с четири нови попълнения прави Добруджа 07 за предстоящия сезон в Суперлигата. Тимът ще има в състава си двама чужденци – един от Беларус и един от Украйна. Имената им не са ясни, но постовете са диагонал и посрещач, пише „БГ волей“. Единият е на 30 години, а другият на 24, като и двамата са минали през различни национални гарнитури на своите държави.

Центърът Александър Кордев, който миналия сезон се изявяваше в Левски София, вече има подписан договор с добричлии. Към Добруджа 07 ще се присъедини и нов разпределител, който ще е редом до Денимир Димитров.

Денис Чавдаров пък ще има срок още седмица и половина, за да си намери отбор, но най-вероятно и през следващата година ще е в Добрич за четвъртия си пореден сезон в клуба. Младият Петър Христосков също остава. От юношите Теодор Йорданов влиза в мъжкия състав окончателно, а всички останали юноши, които се представят добре ще бъдат привлечени да тренират с мъжете, за да израстват в своето развитие.

„Като цяло отборът е сформиран, все още има нужда от 1-2 допълнителни играчи на някои постове, но в най-скоро време и този проблем ще бъде решен. Ръководството на клуба е в постоянен контакт с новия треньор на отбора Пламен Христов. Той проявява изключителна ангажираност по сформиране на новата гарнитура на Добруджа 07“, заяви президентът на ВК Добруджа 07 Галин Господинов.

Новият състав ще дебютира на мемориал „Жарко Петрович”, уговарят се и още турнири.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ