Левски падна от Хебър, Славиша даде шанс на куп юноши

левски_хебър_симеон_славчев

Левски допусна поражение с 0:1 от Хебър в контрола на стадион „Георги Аспарухов“. Тодор Чаворски, който е юноша на „сините“, беше точен за гостите в 45-та минута, а това се оказа и единственият гол в мача. В състава на домакините с доста минути се отличиха момчета от формациите до 17 и до 19-годишна възраст.

Началото на мача не беше особено заредено с положения, като първият шанс беше за гостите, след като Чаворски пропусна сам срещу Николай Михайлов.

В 17-та минута Мартин Петков беше изведен сам срещу стража на Хебър, но също пропусна чисто положение. В следващите минути борбата надделяваше над футболните достойнства на терена.

В 39-та минута Ивайло Найденов напредна отдясно и реши да завърши сам атаката, нацелвайки дясната греда на вратата на гостите. Две минути по-късно шут на Марин Петков беше избир в корнер.

В последната минута на първата част Ивайло Найденов извърши нарушение в собственото си наказателното поле, а Чаворски не сбърка от бялата точка, за да направи резултата 1:0.

През втората част бяха извършени редица промени в състава на домакини и гости, а това означаваше и че темпото на двубоя спадна допълнително.Положенията пред двете врати бяха много малко. В 66-та минута младият Илия Димитров беше на сантиметри от достигането на хубаво центриране, но защитник на Хебър се справи.

В 74-та минута Марин Петков остана на сантиметри от попадение във вратата на Александър Любенов, след добре изпълнен пряк свободен удар. До края на мача подмладеният отбор на „сините“ не успя да затрудни сериозни вратата на Любенов, за да бъде оформено крайното 0:1 за пазарджийклии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ