Любимец на Сектор Г разкри силните страни на ЦСКА и Лудогорец преди дербито

Стойчо Младенов, Тодор Янчев

Бившият футболист на ЦСКА Тодор Янчев, който има зад гърба си 12 сезона с „червения“ екип, коментира предстоящото дерби в efbet Лига тази събота в Разград. Той посочи плюсовете и минусите на Лудогорец и ЦСКА, но не се нае с прогноза кой ще спечели.

„ЦСКА е в серия от победи и това радва хората, които обичат този клуб. Да, Лудогорец загуби последния мач, но на всеки се случва. Фаворит в това дерби не може да има. Феновете на ЦСКА са най-важният играч, а сега липсват и това е най-големият минус за отбора. Смяната на поколенията в Лудогорец и присъствието на много нови футболисти пък са слабата страна на разградчани в този момент.

Плюсовете на ЦСКА са в колектива и дисциплината – отборът играе прибрано и задружно. Али Соу беше важен играч, но на „Армията“ колективът винаги е бил над всяка индивидуалност. За Лудогорец най-голямото предимство е стабилността в клуба, която имат от години“, обясни Янчев в СтудиоДерби.

Специалистът, който е част от щаба на Стойчо Младенов в последните 4 години, коментира и темата за обединението на двата отбора с името ЦСКА.

„Има си ръководители, които взимат решенията. Аз бих желал да има един отбор, но това е мое виждане и нищо не зависи от мен“, обясни той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ