Бусато разказа за кошмара, който изживя срещу Славия и отсече: В ЦСКА сбъднах мечтите си

ЦСКА - Сиренс, Густаво Бусато

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато заяви, че е щастлив на „Армията“, защото се чувства важен за отбора. Той даде интервю за uol.com.br, който му лепна прякора Снежния човек. Причината са изявите му в мача със Славия.

„Под фланелката си имах две термотениски. Бях и с два чифта гащи и клин под официалния си екип“, разкри за „снежната“ победа Бусато. Той заяви, че иска да изпълни договора си с „червените“.

„Стартирах сезона с няколко спасени дузпи. Харесва ми да съм в такива ситуации. Дали мисля за нов клуб? Това, което съм научил във футбола, е, че няма нищо сигурно. Наистина ми харесва в ЦСКА, щастлив съм, напълно съм адаптиран. Част от мечтите ми бяха да печеля в евротурнирите и да съм важен за отбора си. Благодаря на Бог, че успях да ги сбъдна. Затова и съм фокусиран изцяло върху това да изпълня контракта си, който е до лятото на 2022 година. Но никога не бива да изключваме да се случи нещо друго. Ще продължа да работя здраво и да давам всичко от себе си, пък ще видим какво е подготвил Бог за мен и семейството ми“, каза бразилецът.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ