Бивш шеф на Берое проговори за целите на заралии и отсече: Ганчев няма да напусне ЦСКА

цска - берое
цска - берое 3

Бившият спортен директор на Берое и шампион за 1986-а с тима Васил Драголов сподели, че според него Гриша Ганчев ще остане собственик на ЦСКА. Той коментира и представянето на “заралии”.

„Според мен Ганчев няма да напусне ЦСКА“, заяви Васил Драголов пред „Тема Спорт“.

Той коментира предстоящия двубой на заралии със Славия.

„Очаквам труден мач, но и победа за Берое. Даже бих се ангажирал с точен резултат – 2:0. Този двубой няма да е никак лек за домакините, тъй като гостите са притиснати от точков недоимък и ще направят всичко възможно да откраднат нещо.

За Берое обаче няма място за отстъпление и ако иска да гони челните позиции, трите точки са повече от задължителни. Опасявам се единствено, че противникът ще заложи на затворена схема на игра, а Берое действа трудно срещу такива постановки на опонентите си.

Връщането на Мартин Камбуров е положителен ход от страна на ръководството, но не мога да си обясня, защо бе допуснато да си тръгне през лятото. Класата и реализаторските му умения са безспорни и той е изключително полезен за тима, което го доказа още мача с Ботев (Враца), когато донесе победа с два гола. Успехът във Враца, дошъл макар и с известна доза шанс, беше заслужен. Само тежкият терен попречи Берое да постигне по-изразителен успех.

Що касае амбицията да се играе в Лига Европа, то тази цел е напълно постижима. Тимът разполага с качествени футболисти и е въпрос на треньорски гений и хрумване те да бъдат държани по-изкъсо и да бъдат по-постоянни в изявите си. Берое е реален участник в битката за третото място. Не смятам обаче, че в Локомотив (Пловдив) и ЦСКА имат чак такива сътресения“, заяви Васил Драголов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ