Скандал в Пирин! Треньор на орлетата заложен на дузпата

пирин

Пирин (Благоевград) заложи на дузпата треньора на вратарите Дилян Илиев. Добричлията, който бе привлечен миналото лято, е влязъл в конфликт с мениджъра Уорън Фийни, твърди struma.bg.

Бившият юношески и младежки национал пристигна в Благоевград с богата визитка, която включва 5-годишен престой в Германия със собствена школа в Мюнхен, участия в кампове за работа с млади и талантливи играчи на пост номер 1 в бундес гарнитурите до 15 и 17 г., помощник в третодивизионния Халшер. Възпитаник е на ЮЗУ „Неофит Рилски“, а във времето, в което работеше с вратарите на „орлетата“, прилагаше нестандартни методи за подготовка.

За овакантеното място в щаба на Фийни е гласен единственият „оцелял“ треньор в повсеместната чистка на хората от обкръжението на уволнения директор на академията Радостин Александров през есента – Пламен Петров. Последният до края на сезона ще съвместява задълженията си в представителния отбор с тези към школата.

Преследващият класиране в efbet Лига Пирин (Бл) гостува на Янтра в Габрово (от 12:00 часа днес) в мач от 19-ия кръг на Втора лига. В момента „орлетата“ имат 35 точки, с колкото е и Локомотив (София).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ