Бивш шеф в ЦСКА отсече: Гриша Ганчев няма да ходи никъде!

милко георгиев

Бившият директор в ЦСКА – Милко Георгиев, сподели мнението си по горещата новина от последните дни – напускането на Гриша Ганчев, „червената“ битка с Лудогорец, на всички фронтове, и „дарителите“ на вечния съперник Левски. Ето какво каза той пред Топспорт:

„Създаде се от нищо – нещо. Моето убеждение е, че никой никъде няма да ходи. Драма няма, колкото и да се опитват да преекспонират медиите и феновете. 90% от тези, които ронят сълзи за Али Соу, преди 4-5 месеца го обявиха за некадърник и искаха той да си ходи. Сами си правим проблемите, вместо да подкрепяме отбора във важните мачове, които му предстоят.

Какви фенски дарения в Левски, стига глупости! Там разбрахме, че има двама болни фена. Спуснаха им сега „Щрабаг“, ако трябва и още някой ще спуснат. Дарения… Докъде го докараха с дарения, до 12-то място!?

Силно се съмнявам, че Цветомир Найденов ще бъде допуснат да доближи „Армията“, пък камо ли да има обединение с ФК ЦСКА 1948. Неговият проект е мъртвороден, но има пари – харчи ги.

Събитията в клуба ги определя Ганчев. Той е нормален човек. Изпитва същите емоции и вълнения. Нормално е в един момент да му писне и да каже „Баста!“. Вероятно е обиден. Единствената вина на клуба е, че някои от хората, гравитиращи в сянката на Гришата, не излязоха да каже две три прости думи за трансфера на Али Соу.

Лудогорец вкарват гол от очевадна засада, но няма как да бъде отсъдена, тъй като страничният съдия тича пет метра назад. Ако я няма съдийската подкрепа, която получават във всеки кръг, нещата щяха да са различни. Ако ще се гаврят с нас, нека е по брутален начин, че да лъсне цялата им жалка картинка.

Чакай, какви любимци? Любимци на Сектор „Г“ са били Стоичков, Пенев, Костадинов, Бербатов, Мартин, Владо Манчев… Какъв любимец е Кирил Десподов с един гол срещу Левски!? Кирил Десподов правеше разликата ли!? Една година наду главите на всички за трансфер в чужбина, е отиде и после премина в Лудогорец. Вальо Антов няма начин да го видите на онзи стадион. Гарантирам ви го“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ