Появи се нова версия за драмите в ЦСКА! Ганчев побеснял заради „подарък“ към Левски!?

Царско село - ЦСКА, Гриша Ганчев

Мистерията около случващото се в ЦСКА продължава, но и започва да се разплита. Тръгват ли си Гриша Ганчев и Юлиян Инджов от клуба? Версиите са много. А след провелата се вчера среща при боса на „армейците“ с 20-ина фенове все още няма официална информация.

Двамата бизнесмени ще продължат да ръководят клуба и емоциите от продажбата на Али Соу вече са в историята, твърди „Труд“. Изданието разкрива и нещо много интересно: Ганчев се ядосал, че Левски получава „Герена“ на концесия за 35 години, а драмите около стадион „Българска армия“ продължават. Решението, което зарадва „сините“, ескалирало страстите при ръководителите на ЦСКА.

Спортният министър Красен Кралев се изказа, че е притеснен от случващото се при „червените“ и съвсем скоро общото дружество трябва да стартира реконструкциите в Борисовата градина. Може ли обаче да има подводни камъни от общината?

Иначе треньорът Бруно Акрапович се старае да държи на страна футболистите от чрезвичайната ситуация. Цялото внимание на отбора е насочено върху домакинството на Черно море (утре от 17:30 часа) и след това върху дербито на върха с Лудогорец (27 февруари). Гаранцията на шефовете е, че до края на сезона всичко в ЦСКА ще е на топ ниво без значение крайното им решение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ