Родна медия тръби: Левски и Лудогорец се облизват за играчи на ЦСКА

цска_соу

Левски и Лудогорец проявяват интерес към футболисти на ЦСКА, чиито договори изтичат през лятото, твърди БЛИЦ. Треньорът на „сините“ Славиша Стоянович е набелязал конкретен играч и е говорил по темата с Наско Сираков. Не е ясно точно за кого става въпрос.

Известно е обаче кои футболисти на „червените“ ще придобият статут на свободни агенти след края на настоящия сезон. Това са Греъм Кери, Жеферсон и Тиаго Родригес.

Тогава приключват ангажиментите към ЦСКА на още трима, но те са преотстъпени и правата им се държат от други клубове. Джером Синклер и Адалберто Пеняранда играят под наем в Борисовата градина от Уотфорд, а Жул Кейта – от Ланс. Последният обаче така и не се прибра на „Армията“ и по всичко личи, че повече няма да носи червената фланелка.

Както е известно, Гриша Ганчев и Юлиан Инджов обявиха, че се оттеглят от ЦСКА, след което беше направено уточнение, че клубът е финансово обезпечен до края на сезона. С две думи – пари за заплати ще има до 30 юни. Както обаче ще се случи след това, остава пълна загадка


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ