Разкриха колко иска Гриша Ганчев за акциите на ЦСКА

пламен_марков_цска

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков разкри за каква сума ще бъдат продадени акциите на „червените“. Той за пореден път посочи, че се надява Гриша Ганчев и Юлиан Инджов да не се оттеглят от клуба.

„Акциите ще бъдат предоставени за около 76 000 лева, което е символична цена на фона на всичко. За момента интерес към тях няма, тъй като има юридическа процедура, която трябва да премине. Би било хубаво феновете да станат част от собствениците на клуба, но това е трудно постижимо в България. Преди време бе направен опит, като бяха продадени акции за около 1,5 милиона лева, което е недостатъчно за издръжката на отбора“, каза Марков пред БНТ.

„Получих уверението, че клубът е финансово обезпечен за не толкова кратък период от време. Треньорският щаб и футболистите трябва да бъдат спокойни, че всичко е подсигурено до края на първенството“, добави изпълнителният директор на „червените“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ