Легенда на ЦСКА изригна: Феновете, които ядосаха Гриша Ганчев, да си гледат работата

DSC_4425

Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира ситуацията на „Армията“. Както стана ясно, собственикът Гриша Ганчев смята да се оттегли и да спре да издържа отбора, след като получи сериозни критики от фен клуб „Офендърс“ заради продажбата на Али Соу в Ростов. Жеков обаче не е съгласен с позицията на привържениците и смята, че те не трябва да се бъркат в работата на ръководството.

„Никой няма да вземе акциите. Който иска да издържа ЦСКА, ще му трябват пари. Много пари. То хора с пари има, ама на никой не му се дават. Разбрах, че срещата за бъдещето на ЦСКА е била около 3 часа. Ето, например на Гриша Ганчев му се дават пари за клуба, но му се пречи. Феновете, които са го ядосали, да си гледат работата. Ганчев дава средства, но трябва и да вземе нещо. Това е един вид бизнес“, смята Жеков.

„Какво като сме продали Али Соу, има и други играчи все пак. Голяма грешка правят тези фенове. Не знам каква е тази група „Офендърс“. Да не би да са от другия клуб – 1948. Трябва да се провери. Не съм навъртре, за съжаление. Но Ганчев е прав. Щом толкова искат Соу да остане, да вземат те да издържат ЦСКА. Да, но няма да го вземат. Трябват много пари. Ганчев дава от своя джоб, а те му правят забележка, от какъв зор“, добави разпаленият Жеков.

„Имаме възможност да станем шампион и при настоящата ситуация. Али Соу си тръгва, но вместо него са взети добри футболисти. Ако зависи от мен, винаги с двама централни нападатели бих играл. Няма да се усети продажбата на Соу, но напускането на Ганчев – да“, завърши Жеков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ