Шеф в ЦСКА обяви решението на Ганчев

ЦСКА - Ботев Пловдив, Пламен Марков

Пламен Марков обявява в момента бъдещето на ЦСКА след решението на Гриша Ганчев да се оттегли.

„Пресконференцията беше свикана по повод изявлението на нашите собственици по повод прекратяването ангажиментите им към ЦСКА. Имах разговор с нашите собственици, които са категорични в намеренията си да приключат с финансовите си ангажименти. Г-н Ганчев е категоричен в решението си, независимо от разговора, който проведох с него. Той счита, че при тази ситуация, е невъзможно да продължи издръжката на клуба“, обяви Марков.

„В близките две седмици собствениците ще изчистят дълговете към техните фирми, за да може ЦСКА да е чист към господата Ганчев и Инджов. Второто нещо – акциите на клуба ще бъдат подарени на желаещите да ги добият във футболния клуб. Всеки, който желае да издържа ЦСКА, има възможност да ги получи на безценица“, каза шефът в ЦСКА.

„Собствениците гарантират, че финансовото състояние на клуба е изрядно. Отборът може да завърши първенството. Това е важно за играчите, спортно-техническото ръководство на клуба да не се притесняват до края на сезона относно договорите им“, увери Марков.

Очаквайте подробности!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ