Лудогорец писа шестица на Етър, Кешерю блести с 4 гола

лудогорец

Лудогорец прегази с изразителното 6:0 Етър в последния мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Разград беше дебют за новия треньор на „орлите“ Валдас Дамбраускас в българското първенство. Футболистите му се забавляваха срещу аутсайдера от Велико Търново, а с цели 4 попадения блесна Клаудиу Кешерю – до 52-ата минута. Защитникът на Етър Пламен Крачунов си отбеляза автогол в 39-ата, а в заключителните секунди се разписа и Каули Оливейра.

„Виолетовите“, водени от треньора Александър Томаш, трябваше да се справят с човек по-малко още от 25-ата минута. Тогава червен картон за игра с ръка извън наказателното си поле получи Христо Иванов, а на вратата застана резервата Анатоли Господинов. На бившия страж на ЦСКА обаче му се наложи да вади топката от мрежата си пет пъти.

След впечатляващата победа Лудогорец отново дръпнат с 6 точки пред преследвача ЦСКА, който в събота надви Славия с 1:0.

Припомняме, че Дамбраускас дебютира официално начело на „орлите“ в срещата със Спортист (Своге) за Купата на България преди няколко дни, когато шампионите спечелиха с 3:1.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ