В Спортист (Своге) се притесниха от времето терена преди мача с Локо (София)

спортист_лудогорец

През миналата седмица Спортист (Своге) загуби с 1:3 гостуването си на Лудогорец в отложения 1/16-финал за Купата на България. Наставникът на „шоколадите“ Ивайло Василев заяви, че това е бил добър урок за тима му. Добрата новина след мача в Разград е, че няма контузени и наказани.

„Чувства се лека нотка на умора у момчетата, но все пак сме професионалисти. Да се надявам, че това няма да окаже влияние в срещата с Локомотив (София). Притеснява ме времето и това дали теренът ще бъде достатъчно добре подготвен. Защото мачът ще се превърне повече в битка, а не толкова в тактическо надлъгване. Който е по-добрият и се приспособи, нека да спечели“, коментира младият треньор на Спортист пред „Тема Спорт“.

„Анализирали сме съперника. Максимално сме ги разучили. Знаем силните и слабите им страни. Във всеки мач се стремим да вземем максимума точки. Така ще е и с Локо. Мобилизирани сме на сто процента. Подготвени сме да се представим на високо ниво и желаем победата“, добави наставникът на отбора от Своге.

Тимовете около „шоколадите“ в класирането – Хебър (Пазарджик) и Септември (София), стъпиха накриво в първия пролетен кръг, което дава възможност на свогенци да направят нова важна крачка към баража за елита.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ