Босът на Локомотив (София): Трябва да сме внимателни срещу Спортист

иван василев

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев, заяви, че тимът трябва да е много внимателен преди днешното домакинство на Спортист (Своге). „Железничарите“ имат 6 точки аванс пред „шоколадите“.

„Надявам се, че отборът е готов и ще започнем пролетния дял с победа. Още нищо не е решено и трябва да сме внимателни. Мачове има много. Спортно-техническият щаб е разучил съперника и ще подходим отговорно, защото тези първи двубои винаги са най-трудни. Дано и времето да е с нас. Ще направим всичко по силите си да подготвим терена“, коментира пред „Тема Спорт“ босът на „червено-черните“.

Наставникът на „железничарите“ Иван Колев пък сподели, че шансовете със Спортист са 50:50 и само от неговия тим зависи да ги промени. Специалистът ще разчита на двама доскорошни футболисти на „шоколадите“ – Григор Долапчиев и Калоян Стефанов. През есента те бяха важна част от серията от победи, които Спортист записа. За последно тимът от Своге загуби на 26 септември – 1:3 при гостуването си на Струмска слава. В „Надежда“ са амбицирани да накажат съперника и да си върнат първото място.

Локо привлече още петима нови тази зима – вратаря Божидар Митрев, капитана на Миньор (Перник) Томислав Павлов, Георги Бабалиев от Созопол, Николай Цветков от Монтана и Деян Иванов от Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ