Венци Стефанов изригна: Да назначим Минчо Празников да прави програмата в Първа лига ли!?

Венцислав Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира по доста любопитен начин съдията на мача между „белите“ и ЦСКА, завършил със загуба с 0:1.

„Имахме своите шансове, ударихме две греди. Един кастриран съдия, който свиреше всичко за ЦСКА и нищо за Славия. В 16-и кръг свири на ЦСКА, сега в 17-ия пак на ЦСКА“.

„Обяснявам си го, че е съвсем съзнателно. Двата отбора играха при тежки условия. Доволен към от това, което показаха момчетата, бориха се. Ако тези две греди бяха голове, резултатът щеше да е друг. На такива терени е важно съдиите да имат коректно отношение. Още, когато видях назначението на Никола Попов ми стана ясно какъв ще бъде резултатът на терена. Само това отчитам като фактор за загубата“.

Стефанов засегна отново и темата за Димитър Бербатов, с когото водят сериозен спор в последните месеци:

„Един самовлюбен в себе си човек, да се кандидатира сам и да го изберат. Той в Търново говори само с пазвата си. Навсякъде като ходя по света ме питат за Стоичков, не за Бербатов. Григор Димитров е друга бира, той може да разговаря с хората. Той може да се изразява, че аз съм миналото и еди какво си. Когато аз съм си давал парите за спорта, той е правил бр-бр-бр. Всяка жаба да си знае гьола. Като го видя да прави нещо за спорта, а не само стойки, да седне и да разговаря с мен”. заяви още босът на „белите“ пред медиите след края на двубоя.

Стефанов коментира и ситуацията с отоплението на стадиона, както и цялостно родното първенство:

„Ей, момче, къщичка за пиленце построил ли си? Извадете пари и ще се направи отопление. Славия не е получил пари нито за отопление, нито за осветление.

Ако искате говорете с временно-изпълняващия президент Мишо Касабов защо е такава програмата. Да назначи Минчо Празников да прави програмата, да се съобразява с времето, с климата. Дайте да не търсим под вола теле. Бързаме, закъдето бързат всички, има програма на УЕФА и кога трябва да приключи първенството. Аз също бях да започнем март месец, но не зависи от нас“, каза още Стефанов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ