Черно море и Локомотив (Пд) не успяха да се надхитрят

черно_море-локомотив_пловдив

Черно море и Локомотив Пловдив не успяха да се победят при рестарта на шампионата в Първа лига. Двубоят на стадион „Тича’ завърши наравно 0:0.

След по-активно начало за домакините логично първото голово положение бе пред вратата на Луков. В 10-ата минута Родриго Енрике преодоля технично на десния фланг Момчил Цветанов и сложи топката на главата на Исмаил Иса, но той отблизо не уцели вратата. Гостите отговориха с добра атака и удар на Лукас Салинас две минути по-късно, но топката попадна право в ръцете на Дюлгеров.

Грешка на вратаря Дюлгеров в 17-ата минута едва не доведе до попадение за гостите. Той напусна наказателното поле, за да пресече извеждащо подаване към Салинас, но не се справи добре и топката попадна в Цветанов. Крилото веднага потърси опразнената врата, но стреля в аут.

До почивката играта се водеше предимно в половината на „черно-белите“, но домакините трудно стигаха до завършващ удар.

През втората част гостите стояха по-добре на терена, но варненци показаха добра игра в защита. В 78-ата минута добро взаимодействие между Цветомир Панов и Илиан Илиев завърши със силен шут на последния, но той не намери очертанията на вратата. Последваха две отлични слизания на Локомотив в наказателното поле, но първо Дробаров, а след това и резервата Касми не позволиха да се стигне до изстрели към Дюлгеров.

До края на мача преобладаваха единоборствата и логично последният съдийски сигнал дойде при 0:0.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ