И като заваляха пари… 10 милиона раздаде Спортния тотализатор за по-малко от седмица

7 Dni Sport12.02.2021
win-jackpot-abonament

В тая криза се оказва, че след правителството, най-много пари раздава… Българският спортен тотализатор!

Преди 96 часа, на 7 февруари, щастливец от Пловдив успя да отгатне всички числа в играта Тото 2 – 6 от 49, печелейки близо 8,5 милиона лева. Вчера, само 4 дни по-късно, още един българин се присъединява към увеличаващото се семейство на тото милионерите, познавайки отново всички изтеглени числа от същата игра и печелейки цели 2 110 714 лева.

Така общата сума на двата джакпота, които Спорт Тото осигурява на късметлиите, само за няколко дни, достигна колосалната сума от 10 541 849 лева!

В България пък няма друго място, където на седмица да се появяват по двама милионери, както в Тотото.

Магическата комбинация от числата 10, 31, 34, 43, 44 и 48 осигурява по-спокойно бъдеще за столичанин, участвал в играта с абонаментен фиш. Той е 114-ият милионер от игрите на Българския спортен тотализатор.

Приказните истории за малцината забогатяващи за секунди избраници на съдбата продължават. В неделя, по време на тегленето на 12 тираж на Спорт Тото, поредният късметлия ще има шанс да се добере до следващата сума от 2.1 милиона лева, колкото е стартовия джакпот.

Опитайте и вие своя шанс! Играйте редовно и не се отказвайте. Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата http://www.toto.bg/.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ