Илиан Илиев разкри защо е отказал да поеме националния отбор

цска-черно_море7

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, обяви, че е отказал да поеме националния отбор вместо Ясен Петров и сподели причината за решението си.

„Говорихме с Михаил Касабов, благодарих му за поканата, но му казах, че с няколко човека в Изпълкома вижданията ни за футбола у нас и развитието му не съвпадат“, призна специалистът пред „Букмейкър Рейтинги“.

„Няма да му е лесно на Ясен, като имаме предвид какво се случи с последните селекционери. Важното е хората, които са били зад него при избора му, да продължат така постоянно. Защото в предни години бяхме свидетели на това, че след един-два недобри резултата се създава напрежение и от това страда отборът“, допълни Илиев.

Илиев настоява и за връщането на правилото за двама играчи до 21 години, които да играят в тимовете от Първа лига.

„Трябва да се направи так, че задължително да играят двама футболисти под 21 години, като единият да е цял мач, а другият например едно полувреме. Защото преди бяхме свидетели на смени в първите минути на мачовете, което за мен беше унижение за децата“, добави треньорът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ