Левски излиза с новия защитник срещу своя словенски кошмар

Начо_Монсалве

Левски излиза срещу словенския Олимпия Любляна в контрола днес. Срещата започва в 16:00 часа и ще се играе на един от терените в „Stella Maris Football Camp“ в хърватския курорт Умаг, където „сините“ са на подготвителен лагер.

Новото попълнение на Левски – испанецът Начо Монсалве ще пропусне проверката. В треньорския щаб не искат да рискуват здравето на 26-годишния защитник, който е изостанал с подготовката, тъй като тренира с тива едва от няколко дни.

Съперникът на „сините“ – Олимпия се намира на второ място във временното класиране на словенското първенство. Сегашният клуб е създаден на 2 март 2005 г. под името НК „Безиград“. Той е наследник на славния в миналото многократен шампион на Словения НК „Олимпия“, обявен във финансова несъстоятелност и закрит през 2004 г.

Очаква се Мартин Райнов да се завърне в състава за днешния двубой с Олимпия, след като заради стара травма пропусна успеха с 2:1 срещу 4-ия в словенския елит Копер.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ