Берое задържа всичките си звезди! Шеф разкри кога Фал ще поднови тренировки

берое

Всички асове на Берое остават в Стара Загора и за пролетния полусезон.

Това призна спортният директор на клуба Валентин Грудев.

„Имаше оферта към Конте, която отказахме преди два дни. Същото важи и за Фуртадо. Имаше оферти, които смятаме да не приемаме“, каза бившият вратар.

„Офертите, които засега имаме за Гаюс Макута не ни удовлетворяват и по всяка вероятност той ще остане в Берое. Опцията, която имаме ни позволява и в следващ етап да платим откупната клауза на Брага и да разполагаме с футболиста. На този етап той е футболист на Берое“, каза още Грудев, цитиран от „Мач Телеграф“.

Той заяви, че Еривалдо, Карлос Охене и Кукула изпитват физически дискомфорт и това е причината да пропуснат мача срещу Хебър, спечелен с 3:1 .

„Проблемите продължават. Някои се връщат от контузии, с други имаме нови проблеми. Еривалдо и Охене не се чувстват добре сега. Радващото е, че Александър Цветков, Теди Мезаг и Крум Стоянов се връщат. Нямаме намерение да привличаме нови футболисти. Възстановяването на Фал върви доста добре. Той ще бъде на контролен преглед в София и може би от другата седмица ще започне да тренира с топка. Очакваме неговото завръщане. Кукула също не участва“, допълни Грудев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ