В Левски запретнаха ръкави! Наско Сираков договаря ново крило

Левски, Наско Сираков

До края на седмицата Левски ще се подсили и с флангови нападател.

Това разкри треньорът Славиша Стоянович, който вече е наблюдавал определен играч заедно с помощника си Живко Миланов и двамата са го одобрили за трансфер, пише „Тема спорт“.

Сега топката е в ръцете на собственика Наско Сираков, а уверенията на боса са, че въпросният футболист вече е уговорен.

„Наско Сираков обещава, че ще има попълнения на тези позиции, които искаме, но едно е желание, друго е възможност и финанси. Трябва да се реагира по-бързо. Необходимо е да сме умни и всеки да приема своята отговорност. Гледали сме крило. Има скорост, има качества, но и проблеми с някакви документи и с пътуването. Надявам се скоро да пристигне при нас“, каза Стоянович и за пореден път изтъкна, че би било добре клубът да има спортен директор.

Халфът Мартин Райнов пък пропусна контролата с Копер заради контузия. На полузащитника се е обадила стара травма и треньорският щаб е решил да не рискува.

Същото се отнася и за вратаря Николай Михайлов, който през седмицата бе ударен тежко в главата по време на занимание. В тяхно отсъствие с лентата бе десният бек Ивайло Найденов.

В края на мача дебют за „сините“ направи 15-годишният халф Асен Митков (б.а. – роден на 17 февруари 2005 г.). Той е част от формацията на Левски до 17 години, като през есента е вкарал 10 гола в 14 шампионатни двубоя в Елитната група.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ