Етър загуби от аматьори в неофициалния дебют на Бербатов като част от болярите

етър

Етър отстъпи на третодивизионния Загорец (Нова Загора) с 1:3 в контролна среща, която премина при много студено време и постоянен вятър в Мъглиж. Това бе и неофициален дебют на Димитър Бербатов като треньор, който влезе в щаба на Александър Томаш преди няколко дни. Така “виолетовите” са с 2 загуби и 2 победи от последните си 4 контроли, след като се наложи над Спартак (Плевен) и Берое, но отстъпи от Ботев (Пловдив).

Великотърновци владееха повече топката, но и аматьорите от Загорец не стояха пред своята врата. В 30-ата минута Александър Хардалов проби по дясното крило и центрира. От малкия пеналт Пламен Иванов посрещна топката от въздуха и вкара под гредата на вратаря Анатоли Господинов.

Етър реагира мигновено и пренесе събитията пред вратата на ветерана Евгени Караманов. Въпреки добрата защита от новозагорци, резултатът беше изравнен в последната минута на първата част благодарение на автогола на Добромир Димитров, който с глава прехвърли собствения си вратар след центриране отляво.

През второто полувреме старши треньорът на „виолетовите“ Александър Томаш направи доста смени. В 51-ата минута обаче Загорец отново излезе напред в резултата, като този път се разписа Явор Иванов с глава. Той засече центриране отляво след пряк свободен удар.

В 59-ата минута, намиращият се на 2-рото място в Югоизточната Трета лига отбор, вкара трети гол, този път чрез Димитър Видев. Етърци сбъркаха при изнасянето на топката в центъра и тя отиде у Видев, който излезе сам срещу вратаря и технично я прати в мрежата за 1:3.

Етър: Господинов, Илиев, Хосе Кордоба, Райков, Едур, Пехливанов, Фемия, Марков, Младенов, Боруков, Петков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ