Сираков инспектира Левски! Ново попълнение дебютира днес за сините

наско_сираков1

Очаква се собственикът на Левски – Наско Сираков, да инспектира лагера на „сините“ в Умаг, Хърватия. „Синята“ легенда смята да изгледа част от контролите, които предстоят на отбора.

За момента обаче той работи от София, където има доста ангажименти покрай селекцията и осигуряването на спонсори за по-спокойно провеждане на пролетния дял от сезона.

Днес Левски среща полския Подбескидзе във втората си проверка на хърватска земя. Първоначално спарингът бе насрочен за 16:00 часа, но впоследствие бе изтеглен за 13.00 часа по искане на поляците.

В днешния мач се очаква неофициален дебют за столичани да направи едно от новите попълнения Ребин Сулака. Защитникът се присъедини към новите си съотборници преди два дни и вчера тренира наравно с останалите.

Другият нов Звонимир Микулич вече дебютира в първата контрола. Очаква се и днес вратарят да получи шанс за изява в едно от полувремената.

Почти сигурно, старши треньорът на „сините“ Славиша Стоянович ще пусне в игра дошлият на проби хърватин Анте Върличак. 23-годишният играч е ляв бек и за последно е играл за Жрински (Мостар) като преотстъпен от Славен (Белупо).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ