Трансферен удар! Царско село взима шампион на Италия

любослав_пенев

Царско село е на крачка от сериозен удар на трансферния пазар. Ален Стеванович, който през 2010 г. стана шампион на Италия с Интер, е пред договор с „царете“. Тогава той записа само един мач за „нерадзурите“, но това му помогна да направи добра кариера в Италия с отборите на Торино, Палермо, Бари и Специя.

30-годишният офанзивен футболист дори игра 15 минути за тима на Любо Пенев в днешната контрола с Пирин Благоевград (0:1).

За Стеванович това е втори опит да заиграе у нас. През лятото на 2017-а той беше беше постигнал договорка с Левски, но „сините“ се отказаха в последния момент, когато стана ясно, че футболистът не е напълно възстановен след травма.

Ален е роден в Швейцария, но има и сръбско гражданство. Той е играл за Партизан Белград, където беше съотборник с настоящия защитник на Царско село Иван Бандаловски. В последните години е бил част от в японския Шонан Белмаре и полския Висла Плоцк.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ