Бруно Акрапович е категоричен: Играч като Соу не се намира лесно

бруно_акрапович

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович беше избран за Треньор на месец декември 2020. Това е неговата пета награда, но първа като наставник на „червените“.

„Благодаря за получената награда, искам да направим феновете ни щастливи и ще дам всичко от себе си за успехите на тима. В Турция подготовката мина отлично, заложихме на физическата подготовка, изиграхме 3 мача, доволен съм от момчетата и работата им“, коментира треньорът на ЦСКА.

„Такъв играч като Соу не се намира лесно, ще ми е трудно ако той напусне. Доволен съм от играчите с които разполагам, имаме достатъчно хора, с които мога да постигна това, което искам. Новият играч е младо момче, има качества, знае как да играе с топката, ще видим как ще се представи. Във всяка тренировка играчите дават максимума, виждат се добри неща, играчите правят това, което аз искам“, добави той.

„Шест точки е разликата. Лудогорец е силен отбор, ние ще се опитаме да сме близо до тях, ако те сбъркат. Ще дадем всичко от себе си, за да ги настигнем“, коментира той по повод битката за титлата с шампионите от Лудогорец.

„Али Соу в момента е при нас, той е щастлив в отбора, ние също“, заяви още Акрапович.

„Не разбирам защо хората се опитват да създават напрежение между нас, при мен има някакви граници, треньорите трябва да имат предизвикателства пред себе си. Трябва и двете страни да са разбрани, има доста негативни неща спрямо мен“, коментира Акрапович последните думи на собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски по повод треньора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ