В Гана шокираха с разкритие за заплатата на Насиру в Левски

Левски - Лудогорец, Нуно Рейш, Иван Горанов, Мартин Петков, Холмар Ейолфсон, Янис Каргас, Насиру Мохамед, Стайн Спиерингс, Хали Тиам, Найджъл Робърта

15 000 евро на месец получава в Левски ганайският полузащитник Насиру Мохамед, твърди сайтът GHANASoccernet.com в свой материал. Сумата изглежда стряскащо на фона на тежката финансова ситуация на „Герена“.

Бившият капитан на отбора до 17 години на Гана първоначално е подписал договор със „сините“ за 22 000 евро, след като беше привлечен с трансферна сума от шведския Хекен.

След преговори с новия собственик Наско Сираков заплатата му била намалена до 15 000 евро. Мохамед се бил съгласил на промяната, тъй като искал да остане и да се докаже.

Този сезон 26-годишният африканец има 11 мача в Първа професионална лига с един гол и 1 двубой в турнира за купата на България.

В момента Насиру е на лагер с Левски в Хърватия, където днес предстои „сините“ да изиграят първата си контрола, а съперник е Домжале.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ