Ботев (Пд) остава без спортен директор!? Ето кой ще отговаря за спортната част

ботев пловдив

Ботев (Пловдив) почти сигурно отново ще остане без спортен директор. Очакваше се, че това ще е бившият национал Ивайло Петков, но засега индикациите около новия собственик Антон Зингаревич са, че постът ще остане вакантен, както бе досега.За последно спортен директор на Ботев бе Адалберт Зафиров, който заемаше длъжността при черногорския наставник Желко Петрович.

Засега Петков остава извън спортно-оперативните неща в Ботев. Той само е съдействал около идването на Зингаревич и новия треньор Азрудин Валентич.

На този етап обаче няма никакви индикации Ботев да има спортен шеф. Все пак на 20 януари (сряда) има Акционерно събрание, на което ще бъде избран нов борд на директорите. След това ще бъде представен и испанецът Даниел Серемидо, който ще е изпълнителен директор. За спортната част се очертава да отговаря Асен Караславов. Двамата ще движат спортно-оперативните неща в клуба.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ