Най-сетне! Бивш футболист на Левски си намери нов отбор

Левски - Лудогорец, Нуно Рейш, Иван Горанов, Мартин Петков, Холмар Ейолфсон, Янис Каргас, Насиру Мохамед, Стайн Спиерингс, Хали Тиам, Найджъл Робърта

Бившият футболист на Левски Нуно Рейш най-накрая си намери отбор. Португалският защитник, който може да действа и като дефанзивен халф, премина в австралийския Мелбърн Сити. Договорът на универсалния играч е за 3 години.

Рейш бе единственият футболист, който разтрогна със „сините“ през пролетта по време на принудителната пауза в шампионата ни заради пандемията от коронавирус. Последният официален мач на 29-годишния играч е от 8 март миналата година. Тогава той бе на терена при нулевото равенство в гостуването на Ботев (Враца).

„Мислим, че той е футболист, който се вписва отлично в нашия начин на игра. Има отлична кариера в Европа, представял е страната си във всички юношески национални отбори“, каза спортният директор на Мелбърн Сити Майкъл Петрило.

Тимът започна сезона в А-лигата с победа и загуба.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ