Надеждата за Лески да си върне Обертан изгасна

Левски Дунав Русе 23 Обертан

Трансферът на Габриел Обертан в Левски вече изглежда невъзможен. Френският футболист получи контузия по време на мача на своя Ерзурумспор срещу Фенербахче, загубен от „белите орли“ с 0:3.

Травмата на халфа не е лека. Той ще бъде извън игра около месец и половина, разкриха от настоящия му отбор.

Така е много малко вероятно да се стигне до завръщане на Габи в Левски. Известно е, че той е желан от треньора Славиша Стоянович. По трансфера работеше и бившият собственик на „сините“ Спас Русев.

Левски щеше да плаща 7,5 хил. евро на Обертан на месец, а останалата част от заплатата да се покрива от бизнесмена. Идеята бе Обертан да подпише краткосрочен договор с отбора – до лятото. С оглед травмата му обаче това е малко вероятно да се случи.

Габриел има договор с Ерзурумспор до края на сезона. „Белите орли“ се намират във финансова криза, поради което вече трима от основните футболисти разтрогнаха договорите си – капитанът Ибрахим Акдаг, вратарят Фабиен Фарноле и офанзивният халф Ибрахима Сисоко. В същото време тимът се подсили с четирима нови футболисти – миналият през Черноморец Аатиф Шаешу, мароканският национал Мануел да Коща, Якуб Шумски и Йохан Омоло.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ