Отцепиха цял хотел заради националите ни преди битката с Австрия

българия, волейбол, мъже

Хотел с 4 звезди на 17 етажа в израелския град Раанана е отцепен за волейболните ни национали. Днес отборът започва участието си в евроквалификациите в Група „В“. В първия си мач България се изправя срещу Австрия от 19:00 часа българско време. Срещата ще се предава директно по БНТ 3.

Мачовете на тима, воден от италианеца Силвано Пранди и Николай Желязков, са в отстоящия на 28 км северно по средиземноморското крайбрежие град Хадера.

Отборът ни е настанен в хотел „Прима Милениум“, който предлага общо 140 апартамента.

„Видях някои от израелските волейболисти, но по принцип няма други гости в хотела“, сподели асистентът на селекционера Пранди – Ники Желязков, който води шампиона Нефтохимик.

Причината волейболните ни национали да се ширят в огромния хотел и да се наслаждават почти сами на лукса му е ситуацията с коронавируса в глобален план. Липсата на други гости е съобразена с мерките срещу пандемията. На нашите са били направени тестове за COVID-19 със стъпването на летището в Тел Авив. По време на самите евроквалификации, които са в два турнира до неделя включително, момчетата на Пранди и Желязков ще бъдат тествани на всеки втори ден.

Разбра се още, че по време на полета за Израел националите ни са преживели турбуленция. Цветан Соколов, Тодор Скримов и компания са били разклатени някъде около Истанбул.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ