Нов кандидат за национален селекционер! Членовете на Изпълкома решават кой ще води лъвовете

бфс

Много интересен вариант се появи за селекционер на националния отбор. Според достоверни източници Ясен Петров ще бъде предложен за заместник на Георги Дерменджиев, пише Блиц. Това ще се случи в четвъртък, 14 януари, когато членовете на Изпълкома ще изберат новия треньор на представителния тим на България.

Ясен Петров има изключителен опит в тежката професия, след като направи име в далечен Китай. Преди това в България той беше начело на Левски. В България е водил още няколко отбора, сред които Ботев (Пд), Локомотив (Пд), Ботев (Враца) и други.

Предложението е повече от сензационно, тъй като Александър Димитров беше считан за абсолютен фаворит за поста.

Все пак всичко е в ръцете на Изпълкома в четвъртък. Друг вариант е бил Николай Киров от Арда, но ръководството на клуба от Кърджали категорично е отказало да пусне треньора си, който си върши чудесно работата.

Сред вариантите за треньор на България има още имена, включително и бившият помощник на Хубчев в националния и в Левски Георги Донков. Като че ли обаче новият селекционер ще бъде Ясен Петров или Александър Димитров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ