Бивш треньор на Левски разкри скандални неща за престоя си на „Герена“

Левски Верея (6) Герена Публика

Бившият защитник, а след това треньор в ДЮШ на Левски Захари Сираков, излезе с отворено писмо до медиите, в което разкри причините да напусне „Герена“ през миналата година и да приеме работа в школата на Лудогорец. Сираков отвърна на критиците си, че е напуснал заради повече пари и направи болезнени разкрития за ситуацията при най-малките в Левски.

Ето отвореното му писмо:

„Дойдох в Лудогорец не за парите! Изписа се, че съм си тръгнал от Левски заради парите, че не са плащани заплати… Хората, които ме познават, знаят, че аз съм финансово обезпечен. Дори съм помагал със заеми на колеги да може да идват на работа. Тръгнах си, защото не видях, че ще ми се дава шанс за развитие към мъжкия футбол. Сега имаше възможност да ми се даде шанс да работя с мъжете, миналата година след като си най-добрият треньор в школата, два пъти му казвах на господин Сираков и той не ме отрази. Нито ми помогнаха за Про Лиценз, дори не ми дадоха U19 да мога да трупам точки за този лиценз.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ