Треньорът на Локо (Сф): Трябва да докажем на терена, че сме готови за елита

иван_колев

Треньорът на Локомотив София Иван Колев коментира първата тренировка на тима за пролетния дял от първенството, както и какви са очакванията и амбициите на тима във Втора лига. Днес „железничарите“ проведоха първото си занимание за пролетния дял от първенството.

„Тук са петима от тези, които привлякохме, чакаме и шестият играч. Диков и без конкуренция си свърши работата, мисля, че отбеляза достатъчно голове, а сега с привличането на Юри, дано, той е на проби, ако покаже необходимите качества, мисля, че ще бъде достойна конкуренция“, коментира треньорът.

„Много ни се иска да е така и с тази цел са привлечени (Божидар Митрев и Деян Иванов). То няма и време, пет мача са напълно достатъчни. Направихме много обстоен анализ на грешките, които допуснахме през миналия сезон, освен базовата подготовка ще обърнем много сериозно внимание по отстраняването на тези грешки и дано ги преодолеем през втория полусезон“, добави Колев.

„Трябва да съм реалист, много внимателно трябва да оценяваме възможностите на футболистите, на отбора и на тази база да търсим максимум резултати. С мачовете и представянето ще покажем, засега загатнахме трябва да продължим в тази посока“, каза в заключение треньорът на Локомотив София.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ